Concurs Silan Sensitive

Silan și Persil vin în sprijinul persoanelor care suferă de alergii și probleme ale pielii. Iar aceste persoane nu sunt deloc puține, să știți. La nivel european, una din trei persoane suferă de cel puțin o alergie, iar în fiecare familie există cel puțin un membru care are pielea sensibilă.

Pentru aceștia, dar și pentru copiii noștri, cărora vrem să le oferim tot ce-i mai bun, Silan a dezvoltat o nouă formulă Silan Sensitive, care a fost testată dermatologic. În plus, a fost certificată de Centrul European pentru Cercetarea Alergiilor. ECARF este un institut European non-profit care folosește tehnici științifice de cercetare a produselor dedicate pielii sensibile. Acesta recomandă noua gamă Silan Sensitive pentru persoanele cu piele sensibilă.
Gama Silan Sensitive este disponibila in doua variante delicate – Silan Sensitive si Silan Sensitive Rose & Silk Extracts, ambele fiind potrivite pentru persoanele care suferă de alergii. Pe lângă faptul ca lasa rufele moi si catifelate, noul Silan Sensitive are un parfum nou, care se menține în timp, dar care nu cauzează nicio reacție alergică.

Nu mai e nevoie să spun că un balsam de rufe pentru piele sensibilă face casă bună cu un detergent de rufe pentru piele sensibilă. Aici intervine Persil Expert Sensitive Aloe Vera Pearls, îmbogãtit cu perle pretioase de Aloe Vera, care se dispersează în tesãturã în timpul procesului de spãlare și se mentin chiar și dupã uscare. Nu conține coloranți, iar parfumul delicat a fost creat pentru piele sensibilă.

Și acum vestea cea mai bună! 5 pachete complete de Persil Sensitive 20 de spalari Gel + Silan Sensitive 2L așteaptă să ajungă la voi. Lasați un comentariu în care spuneți ce hăinuțe sau lucrușoare drăguțe ați vrea să spălați cu noul Silan Sensitive, ca să le faceți moi și pofoase și dorința voastră s-ar putea împlini. Grăbiți-vă, concursul se încheie pe data de 30 martie.

10 comentarii